Diluant sintetic DYO 0.5 L

Diluant sintetic DYO 0.5 L
Preț: 15,00 Lei /buc (prețul include TVA)
Disponibilitate: În stoc
Comenzi telefonice:  0734.705.229 
Produs vândut și livrat de DyoMag.
Descriere produs:

Diluant sintetic DYO 0.5 L

DILUANTUL SINTETIC – PENTRU DILUAREA VOPSELELOR ALCHIDICE /PE BAZA DE ULEI (811-0268)

DESCRIERE: Este un amestec de solventi organici, special pentru pregatirea vopselelor si lacurilor alchidice si alchido – uretanice in vederea aplicarii acestora pe diferite suprafete.

DOMENIUL DE UTILIZARE: Se utilizeaza la diluarea vopselelor si lacurilor alchidice si alchido-uretanice si la curatarea ustensilelor utilizate, dupa terminarea lucrului. Diluantul are o comportare buna in timp si este foarte economic. Diluarea produselor cu acest solvent se va face conform indicatiilor aplicate pe ambalajul vopselei sau lacului respectiv. In momentul utilizarii diluantului se va asigura ventilarea spatiului si eliminarea surselor de scantei sau incalzire directa.

DEPOZITARE: In incaperi inchise, la temperaturi cuprinse intre +50C – +300C, in locuri ferite de razele soarelui, bine aerisite, departe de surse de aprindere si de caldura, in ambalajul original, bine inchis.

TERMEN DE VALABILITATE: 3 ani de la data fabricatiei, cu conditia respectarii prevederilor de ambalare si depozitare.

MASURI DE SECURITATE:
R 10 - Inflamabil ; R 65 – Nociv; poate provoca afectiuni pulmonare in caz de inghitire.
S 2 - A nu se lasa la indemana copiilor; S13 – A se păstra departe de alimente, băuturi şi hrană pentru animale; S 16 – A se tine departe de surse de incendiu-Fumatul interzis; S 51 – A se folosi numai in locuri bine aerisite; S 62 – In caz de inghitire, a nu se provoca voma; a se consulta imediat un medic si a i se arata eticheta ambalajului; S36/37/39 – A se purta echipament de protecţie şi mănuşi de protecţie corespunzătoare, a se proteja corespunzător ochii/faţa.

Specificații tehnice

Diluant sintetic DYO 0.5 L