Diluant Nitro Celulozic DYO 1 L

Diluant Nitro Celulozic DYO 1 L
Preț: 30,00 Lei /buc (prețul include TVA)
Disponibilitate: În stoc
Comenzi telefonice:   
Produs vândut și livrat de DyoMag.
Descriere produs:

Diluant Nitro Celulozic DYO 1 L

DILUANTUL NITROCELULOZIC este un solvent special pregatit pentru diluarea sistemelor celulozice (Dyofill 546-9001).

DOMENIUL DE UTILIZARE: Se utilizeaza la diluarea sistemelor celulozice ( Grund Dyofill) si la curatarea ustensilelor utilizate la aplicarea acestor produse. Pentru diluarea grundului DYOFILL se adauga Diluant Celulozic in proportie de pana la 80 %, amestecand continuu.

DEPOZITARE: In incaperi inchise, la temperaturi cuprinse intre +50C – +300C, in locuri ferite de razele soarelui, bine aerisite, departe de surse de aprindere si de caldura, in ambalajul original, etans.

TERMEN DE VALABILITATE: 3 ani de la data fabricatiei, cu conditia respectarii prevederilor de ambalare si depozitare.

MASURI DE SECURITATE:
R 11 – Foarte inflamabil ; R 20/21/22 – Daunator sanatatii in caz de inhalare, in contact cu pielea si inghitire; R 36/37 – Irita ochii si sistemul respirator.
S 2 – A nu se lasa la indemana copiilor; S13 – A se păstra departe de alimente, băuturi şi hrană pentru animale; S 16 – A se tine departe de surse de incendiu-Fumatul interzis; S 51 - A se folosi numai in locuri bine aerisite; S 62 – In caz de inghitire, a nu se provoca voma; a se consulta imediat un medic si a i se arata eticheta ambalajului; S36/37/39 – A se purta echipament de protecţie şi mănuşi de protecţie corespunzătoare, a se proteja corespunzător ochii/faţa.
Specificații tehnice

Diluant Nitro Celulozic DYO 1 L